Kontakta oss X
Besöks/Postadress SYVAB
Himmerfjärdsverket
147 92 GRÖDINGE

Kontakt Tel växel: 08-410 776 00
Telefax: 08-530 270 08
E-post: info@syvab.se
Kontakt

Lediga tjänster

Vi söker nu fler medarbetare

Vi driver den moderna och högteknologiska avloppsreningsanläggningen Himmerfjärdsverket som är vackert belägen i Grödinge, södra Botkyrka. Verkets uppgift är att ta emot och rena avloppsvattnet från hela eller delar av sex kommuner med ca 344 000 invånare i sydvästra Storstockholm. Av restprodukterna tillverkar vi biogas och biomull. Verket står inför en större ombyggnad de kommande fem åren, med stora möjligheter och utmaningar att införa ny teknik som ska minska påverkan på miljön. I företaget är det drygt 55 anställda.

Vill du ha ett roligt och meningsfullt jobb, bidra till att rädda Östersjön och arbeta för nästa generation?  Då tycker vi att du ska söka någon av de spännande tjänsterna nedan.

 

211118

Projektledare 

Som projektledare har du ansvar över interna projekt avseende Bygg och Installationsprojekt samt större underhålls och Arbetsmiljöarbeten.  Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter och leda/medverka vid byggmöten, projektmöten, granskningsmöten, arbetsmiljöronder och liknande. Vidare ingår att planera, genomföra och utvärdera projekt. I tjänsten ingår även att överlämna projekt till verksamheten samt att dokumentera projekten. 

Ett stort och viktigt fokus är förmåga att ”hålla många bollar i luften” och vara centralt ’nav’ i kommunikationen med entreprenörer och verkets övriga avdelningar under projektens olika faser. För att trivas i rollen är du flexibel, ordningsam och strukturerad, samt kreativ, nyfiken, prestigelös och har en positiv attityd. 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har
 •  Minst gymnasial utbildning.
 •  Arbetat som projektledare i minst 5 år och har goda kunskaper/utbildningsbevis inom upphandling, entreprenadformer, arbetmiljösamordning 
 •  Kunskap och är väl insatt i Bas-P/U.
 •  God datorvana, kunskap i officepaketet och administrativ förmåga 
 •  God svenska/engelska väl i tal och skrift.
 •  B-körkort

Som person är du bekväm med att hantera ledarrollen i projektarbete,  att vara synlig, tydlig och engagerad i dina samarbetspartners och lyhörd mot verksamheten. Vidare har du god förmåga till helhetssyn, trivs med att driva utveckling och är duktig på att kommunicera med såväl medarbetare, konsulter som entreprenörer. 
 
Låter det intressant? Fullständig annons ligger ute på Randstads hemsida, Projektledare till Syvab

 

211018

Verkstadschef

Som chef i denna nya roll så kommer du vara med och ansvara för att bygga upp en verkstad där det ingår att leda och planera den dagliga verksamheten på ett kostnadseffektivt sätt med kompetent och motiverad personal. I den dagliga verksamheten ingår det underhållsplanering och samordning med produktion och processavd samt att självständigt bereda tekniskt underhåll/ projekt och hur dessa åtgärder ska genomföras. Verkstadschefen kommer att ansvara för en personalstyrka om ca 5 man. I chefsrollen ingår inköp medverka i upphandlingar och ta fram beslutsunderlag för tekniskt avancerade reinvesteringar och reparationsarbeten. Du ska ta emot och påvisa arbetsuppgifter för entreprenörer/tjänsteutförare samt följa upp att det blir rätt utfört. Särskilt fokus läggs på säkerhet och att hela tiden informera dina medarbetare men även externa utförare vad som gäller på Syvab. Verkstadschef kommer att ansvara för verkstad, förråd och bearbetningsrum samt lagerföring av förrådsartiklar/reservdelar.

Kvalifikationer

För att lyckas och trivas i rollen ska du ha,
 •  Tidigare chefsbefattning
 •   Relevant utbildning på lägst gymnasienivå
 •   Erfarenhet av arbetsmiljöuppgifter, underhållsarbete, planering, samordning och inköp
 •   Datorvana, goda kunskaper i Officepaketet samt god administrativ förmåga 
 •   Behärskar svenska/engelska väl i tal och skrift
 •   B-körkort
Vi ser gärna att du har erfarenhet av rör- och VVS-arbeten, mekanisk utrustning, pumpar, centrifuger samt mekanisk bearbetning. Vidare ser vi även att 5S-arbete är något du tidigare arbetat med. Som person lägger vi stor vikt på att du är ordningsam och noggrann.
 
Låter det intressant? Fullständig annons ligger ute på Randstads hemsida, Verkstadschef till Syvab
Vill du jobba hos oss?

Skicka gärna in en spontanansökan till oss på info@syvab.se.

Info

Rekryteringen av bägge tjänsterna sker med Randstad

Kontaktperson: Kajsa Björkman
kajsa.bjorkman@randstad.se

Tjänsterna är på heltid, dagtid.
Anställningsform är tillsvidare

Intervjuer kommer ske fortlöpande och tillsättning kan ske med kort varsel.

Ansök till: PROJEKLEDARE

Ansök till: VERKSTADSCHEF