Utbildningar

Det finns stora jobbmöjligheter inom VA-området

 

Söker du en intressant utbildning, som kan ge möjlighet till en spännande tjänst i en framtidsbransch med miljön i fokus? - Sök då till någon av Blue Peaks utbildningar!

Under de kommande åren pensioneras 200-300 personer på VA-enheterna runt om i Sverige. Utöver det, ökar behovet av kompetenta och yngre medarbetare hos bl.a. Vatten- och reningsverk, Biogasanläggningar, konsultföretag och andra företag inom branschen. En bransch som inte är beroende av konjunktur, ytan kraven på rent vatten och miljövänlig energi.

För att täcka in behovet av drifttekniker och professionell VA-personal informerar Blue Peak AB just nu om möjligheten att utbilda sig inom en intressant och spännande bransch där man arbetar med de reella miljöfrågorna.

Det finns för närvarande två utbildningar på Yrkeshögskolan i Hallsberg, som startar till hösten:

 

Båda är tvååriga.

Den förstnämnda utbildningen ger jobb inom VA-sidan (vatten och avlopp) medan den andra ger jobb inom biogasteknikområdet.

Vatten och miljöteknik har löpt sedan 2003 och ett stort antal elever har examinerats. Drygt 90 % av de examinerade har fått jobb direkt, som företrädesvis drifttekniker inom VA-sektorn och inom miljösidan på företag.

 

Låter detta intressant hör av er till Blue Peak AB via telefon 0582-12398 eller via e-post: info@bp-miljo.se. Vill du komma in på deras hemsida klicka på länken: Blue Peak AB           

Anders_Nordberg_2

 

Madde_Skold