Jobba hos oss

Vi söker nu en medarbetare till vår IT-avdelning och sommarjobbare


Vi på Syvab (Sydvästra Stockholmsregionens va-verksaktiebolag - SYVAB) driver den moderna, högteknologiska avloppsreningsanläggningen Himmerfjärdsverket. Anläggningens uppgift är att ta emot och rena avloppsvattnet från hela eller delar av sex kommuner med ca 320 000 invånare i sydvästra Storstockholm. Av restprodukterna tillverkar vi biogas och biomull. Verket står inför en större ombyggnadsfas med stora möjligheter och utmaningar att införa nya teknik som ska minska påverkan på miljön.

 

2018-03-27

IT-tekniker

Vi är 48 anställda i företaget varav tre på IT-avdelningen dit vi nu söker ytterligare en medarbetare.
IT-avdelningen ansvarar för utveckling, teknik och drift av olika produktionsnära system för processövervakning, produktionsstyrning och information. Vi har en blandning av egenutvecklade och inköpta system med höga krav på integration mellan systemen. De teknikplattformar vi använder är i första hand Linux och Microsoft servermiljöer.

 

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter inom teknikområdet, allt från ändringar i egenutvecklade system till anpassning och uppföljning av inköpta system. Du kommer att medverka vid utvärderingar av nya system, teknikanpassningar, drift, dokumentation och utbildning. Du ska också vara användarstöd, köra systembaserad ärendehantering samt ha kontakt med våra leverantörer och vara rådgivare för olika lösningsförslag.

 

Krav på kvalifikationer och erfarenheter

 • IT-utbildning på gymnasie- eller högskolenivå
 • Linux och/eller Windows erfarenhet (helst båda systemen)
 • B-körkort är ett krav då arbetsmoment utanför verket förekommer
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och behärska engelska

 

Önskvärda kvalifikationer, egenskaper och erfarenhet av:

 • Produktionsnära system
 • Underhållssystem
 • SQL, MYSQL
 • Nätverk
 • Servervirtualisering
 • HMI
 • PLC programmering
 • Erfarenhet av och intresse för att supporta och utbilda användare

 

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Frågor om tjänsten besvaras av IT-chef Kenneth Öhman på telefonnr 08-410 776 40 eller mejl kenneth.ohman@syvab.se

Ansökan innehållande ett uppdaterat CV samt personligt brev med löneanspråk skickas till info@syvab.se senast 2018-04-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

180122

Sommarjobb 2018

Syvab tar emot ungdomar, som har fyllt 18 år, för sommarjobb under veckorna 25-32.

Perioden är uppdelad i två block på fyra veckor, varav den ena löper under veckorna 25-28 och den andra under veckorna 29-32. Man kan inte välja på period ett eller två, utan de som får en plats blir tilldelad en period.

Undantaget är platsen på processavdelningen som är på åtta veckor, vecka 25-32.

På produktionsavdelningen består arbetsuppgifterna av att hålla fint inne på Syvabs områden. Vilket innebär att man klipper gräsmattor, spolar bassängblock, rensar sly och ogräs, borstar småvägar/gångar, bättrar på målning vid behov m.m.

På serviceavdelningen finns det en plats. Där sköter man kökets sysslor såsom tömma diskmaskin, fylla på kaffemaskinerna, hacka grönsaker till lunchbuffén, lättare städuppgifter m.m.

På processavdelningens finns det en plats på laboratoriet. Arbetsuppgifterna är provtagning och analys av vatten och slam och rapportering av resultaten till processingenjör och driftledare samt till databas.

Den som söker denna plats märker sin ansökan med ”LABB”.

Platserna går bra att söka fram till 2018-03-31. Ansökan mejlas till info@syvab.se. I ansökan fyller man i namn, adress, ålder (YYMMDD), mobilnummer och några rader om vem du är.

Meddelande om tillsättning av platserna meddelas via mejl senast 2018-04-30.