Jobba hos oss

190201

Vi söker nu en Drift- och underhållstekniker

Verket står inför en större ombyggnadsfas med stora möjligheter och utmaningar att införa ny teknik som skall minska påverkan på miljön. Vi är 50 anställda i företaget och vi söker nu en drift- och underhållstekniker.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att hantera förråd, verkstad och vårt bearbetningsrum. I vårt förråd förvaltar vi verktyg, maskinutrustning, förbrukningsvaror samt reservdelar för att serva maskinell utrustning. Du kommer att bidra med att strukturera förråd och verkstad, hjälpa till med införandet av förrådsartiklar/reservdelar i ett datoriserat system, in- och utlämning samt beställning av material och reservdelar. Här ingår också delaktighet i ansvaret över verkets bil-/elbilspark.

Du kommer att hjälpa och stödja dina kollegor med en rad olika uppgifter som t.ex. svetsning, kapning/bearbetning av rör och andra typer av metallarbeten och kunna rycka ut snabbt när hjälp behövs både i verkstaden och ute i verksamheten. Stor vikt kommer därför att läggas vid dina personliga egenskaper, du behöver vara självgående, ansvarsfull, ha god samarbetsförmåga och eget driv.

Krav på kvalifikationer och erfarenheter

 • Relevant utbildning på lägst gymnasienivå
 • Erfarenhet av förrådsarbete/lager
 • Datorvana
 • Utbildning i svetsning, kapning/bearbetning av rör och andra typer av metallarbeten
 • Behärska svenska väl i tal och skrift
 • B-körkort


Önskvärda kvalifikationer och egenskaper

 • C-körkort, truckkort A/B, förarbevis för hjullastare
 • God samarbetsförmåga, social, kommunikativ
 • Erfarenhet av rör och VVS-arbeten
 • Ordningsam och noggrann
 • Kunskaper i engelska
 • Erfarenhet av 5S-arbete


Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Din ansökan: Ansökan tillsammans med CV och referenser mejlas till info@syvab.se senast 2019-02-28
Kontaktpersoner: Bitr. produktionschef Tomas Paulsson, tomas.paulsson@syvab.se, 08-410 776 44 eller personal- och ekonomichef Lars-Göran Zetterman, l-g.zetterman@syvab.se, 08-410 776 02   

 

190122

Sommarjobb 2019

Syvab tar emot ungdomar, som har fyllt 18 år, för sommarjobb under veckorna 25-32.

Perioden är uppdelad i två block på fyra veckor, varav den ena löper under veckorna 25-28 och den andra under veckorna 29-32. Man kan inte välja på period ett eller två, utan de som får en plats blir tilldelad en period.

Undantaget är platsen på processavdelningen som är på åtta veckor, vecka 25-32.

På produktionsavdelningen består arbetsuppgifterna av att hålla fint inne på Syvabs områden. Vilket innebär att man klipper gräsmattor, spolar bassängblock, rensar sly och ogräs, borstar småvägar/gångar, bättrar på målning vid behov m.m.

På serviceavdelningen finns det en plats. Där sköter man kökets sysslor såsom tömma diskmaskin, fylla på kaffemaskinerna, hacka grönsaker till lunchbuffén, lättare städuppgifter m.m.

På processavdelningens finns det en plats på laboratoriet. Arbetsuppgifterna är provtagning och analys av vatten och slam och rapportering av resultaten till processingenjör och driftledare samt till databas. Den som söker denna plats märker sin ansökan med ”LABB”.

Platserna går bra att söka fram till 2019-03-31. Ansökan mejlas till info@syvab.se. I ansökan fyller man i namn, adress, ålder (YYMMDD), mobilnummer och några rader om vem du är.

Meddelande om tillsättning av platserna meddelas via mejl senast 2018-04-30.