Jobba hos oss

Vi söker nu fler medarbetare

Vi driver den moderna och högteknologiska avloppsreningsanläggningen Himmerfjärdsverket som är vackert belägen i Grödinge, södra Botkyrka. Verkets uppgift är att ta emot och rena avloppsvattnet från hela eller delar av sex kommuner med ca 340 000 invånare i sydvästra Storstockholm. Av restprodukterna tillverkar vi biogas och biomull. Verket står inför en större ombyggnad de kommande fem åren, med stora möjligheter och utmaningar att införa ny teknik som ska minska påverkan på miljön. I företaget är det drygt 55 anställda och nu söker vi en produktionschef till produktionsavdelningen. 

Vill du ha ett roligt och meningsfullt jobb, bidra till att rädda Östersjön och arbeta för nästa generation?  Då tycker vi att du ska söka någon av de spännande tjänsterna nedan.

 

210526

En drift- och underhållschef

I rollen ingår underhållsplanering/samordning samt att självständigt bereda underhållsprojekt för anläggning, fastigheter och teknisk utrustning. Du kommer att ha personalansvar för en grupp på ca 12 personer med drift- och underhållstekniker.
Vidare ingår att deltaga i inköp, ta fram beslutsunderlag samt offerter för tekniskt avancerade reinvesteringar och reparationsarbeten inför beslut av närmste chef. Du ska även upprätta beställningsbrev och administrera uppgifter/dokumentation runt inköpen samt kontrollattestera fakturor. 

Tjänsten innebär även kontakter med entreprenörer och andra tjänsteutförare. Du ska självständigt ta emot och påvisa arbetsuppgifter för dem samt följa upp att det blir rätt utfört.  Särskilt fokus är runt säkerhet och informera externa utförare vad som gäller vid Syvab. 
Du kommer också vara behjälplig i samordningen och planering av den dagliga driften. Tjänsten är ett direkt stöd för produktionschefen samt ”backup” vid dennes frånvaro.  Du kommer i denna roll även arbeta operativt.

Stor vikt kommer därför att läggas vid dina personliga egenskaper, du behöver vara självgående, ansvarsfull, ha god samarbetsförmåga och besitta administrativ förmåga.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ska du:
 •  ha tidigare erfarenhet av chefsbefattning
 •  ha relevant utbildning på lägst gymnasienivå 
 •   ha datorvana och administrativ förmåga 
 •   ha erfarenhet av underhållsarbete, planering, samordning och inköp
 •   kunna behärska svenska/engelska såväl i tal och skrift
 •   ha b-körkort

Vi ser det som meriterande om du har:
 •  erfarenhet av processindustri/ pumpar /uppgradering/ energioptimering
 •  erfarenhet av 5S-arbete

Som person ser vi att du har god samarbetsförmåga, att du är tydlig och kommunikativ i ditt ledarskap och vi ser dig som en social person då du kommer ha dialog men olika avdelningar. I rollen som drift- och underhållschef ser vi det som en självklarhet att du är ordningsam och noggrann.
Fullständig annons ligger ute på Randstads hemsida, Drift- och underhållschef till Syvab

 

210521

En produktionschef

Som produktionschef har du ansvar över en bred verksamhet - allt från underhåll/ drift/ till projekt och personal. Vi är en liten organisation samlad på en anläggning där alla hjälps åt och jobbar nära varandra. Ett stort och viktigt fokus är personalledning, kryddat med produktions- och teknikfrågor. Du ska ha förmågan att höja blicken och ta strategiska beslut och planer för framtiden. I rollen som produktionschef är du direkt underställd VD och du kommer ha två gruppchefer som rapporterar till dig.

Kvalifikationer

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du ska ha tidigare erfarenhet av reningsverk och dess processer. Du ska ha en förståelse för den moderna processindustrin och ser det som en självklarhet att du är teknisk intresserad.

Vidare ser vi att du ska ha:
 •  lämplig högskoleutbildning 
 •  flerårig erfarenhet från roller i chefsbefattning
 •  erfarenhet av underhållsarbete, planering, samordning, inköp och projekt. 
 •  datorvana och administrativ förmåga 
 •  behärska svenska och engelska både i tal och skrift.
 •  b-körkort
Vi ser det som meriterande om du kan tyska.

Som person är du bekväm med att hantera ledarrollen, att vara synlig, bidra med tydlighet och vara engagerad i dina medarbetare samt verksamheten. Du ska ha god förmåga att se helheten, trivas med att driva utveckling och är duktig på att samarbeta. Du ska kunna planera och strukturera på ett framgångsrikt sätt.

Fullständig annons ligger på Randstads hemsida, Produktionschef till Syvab

Rekryteringen av Produktionschef och Drift- och underhållschef sker med Randstad.

Kontaktperson för bägge tjänsterna är: Kajsa Björkman
kajsa.bjorkman@randstad.se

Tjänsterna är på heltid
Anställningsform är tillsvidare

Sista ansökningsdag för Produktionschef är:
2021-06-04
Intervjuer kommer ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

ANSÖK TILL PRODUKTIONSCHEF
 

Sista ansökningsdag för Drift- och underhållschef är:
2021-06-11
Intervjuer kommer ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

ANSÖK TILL DRIFT- OCH UNDERHÅLLSCHEF