Jobba hos oss

190610

Instrumenttekniker

Vi driver den moderna, högteknologiska avloppsreningsanläggningen Himmerfjärdsverket som är vackert beläget i Grödinge, södra Botkyrka. Vi söker nu en instrumenttekniker till vår processavdelning. Processavdelningen består idag av 11 personer och ansvarar för styrningen av reningsverkets processer, utredningar, skötsel och kontroll av våra instrument och givare samt för laboratoriet.

Vi renar dagligen ca 120 000 m3 avloppsvatten, behovet och användningen av instrument och givare ökar hela tiden i takt med digitaliseringen. Att givarna ger rätt signal är avgörande för att reningsverket ska styras rätt, så att alla villkor uppfylls.

Dina arbetsuppgifter och ansvar

 • Övergripande ansvar för samtliga instrument och givare tillsammans med vår andra instrumenttekniker.
 • Skötsel, underhåll, felsökning och kalibrering av befintliga givare på reningsverket samt i tunnelsystemet.
 • Vara drivande i arbetet kring ständiga förbättringar av anläggningen. Identifiera problem och ta fram förbättringsförslag.
 • Dagligt samarbete med processingenjörer, driftledare och drifttekniker.
 • Kontakt med leverantörer.
 • Vara behjälplig vid provtagning i tunnelsystemet.
 • Vara backup för skötsel och reparation av reningsverkets provtagare.
 • Arbete kommer att utföras både på reningsverket och ute i tunnelsystemet.
   

Krav på kvalifikationer och erfarenheter

 • Lämplig relevant utbildning från högskola, yrkeshögskola eller universitet.
 • Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med instrument.
 • Du har dokumenterad kompetens för signal och databehandling.
 • Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift och behärskar engelska väl.
 • B-körkort är ett krav då arbetsmoment utanför verket förekommer.
 • Erfarenhet av elinstallationer och VA- eller energisektorn är meriterande.


Läs hela annonsen på Monsters hemsida INSTRUMENTTEKNIKER

Ansökan

Rekryteringen hålls av Monster. Om Du tycker att detta låter intressant och är någonting för Dig ansöker Du genom att klicka på ANSÖK, knappen finns på annonssidan ovan. Observera att Monster ej hanterar ansökningar via email.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Tove Meyer på Monster Scandinavia på tove.meyer@monster.se

 

190507

Samordnande Byggledare

Vi driver den moderna, högteknologiska avloppsreningsanläggningen Himmerfjärdsverket som är vackert beläget i Grödinge, södra Botkyrka. Verkets uppgift är att ta emot och rena avloppsvattnet från hela eller delar av sex kommuner med drygt 350 000 invånare i sydvästra Storstockholm. Av restprodukterna tillverkar vi biogas och biomull.

Verket står inför en större ombyggnadsfas med stora möjligheter och utmaningar att införa ny teknik som ska minska påverkan på miljön. Vi är ca 50 anställda i företaget och vi söker nu en byggledare till projektet NKH – Nya Krav Himmerfjärdsverket. Inom ramen för projektet kommer reningsverket att byggas om och kompletteras med nya anläggningsdelar. Projektet är det största sedan reningsverket byggdes och arbetet sträcker sig över åren 2019-2026.

Arbetsuppgifter

Den samordnande byggledaren är stöd till projektledaren för att samordna entreprenadarbeten i genomförandeskedet med avseende på ekonomi, tid, kvalitet, arbetsmiljö och miljö.

I samverkan med entreprenören ser du till att entreprenader planeras, kvalitetssäkras och genomförs i överensstämmelse med kontrakt och upprättade planer samt inom ramarna för budget, avtal, tillstånd och överenskommelser. Du skall vara Syvabs representant på byggplatsen.

I arbetsuppgifterna ingår även samordning med Syvabs driftorganisation, att bistå projektledaren i prognosarbete samt kostnadsregleringar med entreprenörer. Som samordnande byggledare deltar du också i byggmöten, planeringsmöten, teknikmöten mm.

Tillsammans med projektledningen arbetar du med att följa upp och förbättra arbetsprocesser samt planera projektets framåtskridande.

Krav på kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning alternativt annan utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Exempel på meriterande anställningar är platschef/arbetsledare vid större entreprenader inom industri eller anläggning.

Det förutsätts att du har mycket god kunskap och erfarenhet av byggledning av entreprenader för större anläggningsarbeten och samverkan med entreprenörer. Du är förtrogen med olika entreprenadformer och entreprenadjuridik. Du har datorvana och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper värderas högt. Du ska ha samarbetsförmåga, vara drivande, lyhörd och ansvarstagande. Andra personliga egenskaper som värderas högt är nytänkande, snabbhet, flexibilitet, och noggrannhet. Du har förmågan att planera, analysera och följa upp. I din roll måste du också kunna kommunicera på ett tydligt sätt.

Körkort, lägst B är ett krav.

Önskvärda kvalifikationer och egenskaper

 • God samarbetsförmåga, social, kommunikativ
 • Självgående och ha eget driv


Övrig information

Anställningsform:               
Tillsvidareanställning

Omfattning:                        
Heltid

Din ansökan:                      
Ansökan tillsammans med CV och referenser mejlas till info@syvab.se senast 2019-06-28

Kontaktpersoner:               
VD Carl-Olof Zetterman tel: 08-410 776 03, Projektchef Ulrich Brauer
tel: 08-410 776 11 och Projektledare Petter Björkman 070-561 13 32