Filmer

Här läggs alla våra filmer upp

2021 Vår "Spola ner vett" - Tema våtservetter/städ - Filmen informerar om att våtservetter som används när man städar badrummet ska slängas i papperskorgen när man har använt dem klart.

 

2020 Höst Spola inte ner olivolja - återvinn den istället. Filmen informerar om att olivoljan kan bli energi. Lämna den överblivna olivoljan i matavfallspåsen så blir den biogas och en del av kretsloppet alt lämna in större mängder till din återvinningscentral.

 

2020 Vår "Spola ner vett" - Tema våtservetter/toa - Filmen informerar om att våtservetter som användas när man tvättar toan ska slängas i papperskorgen när man har använt dem klart.

 

2019 Höst "Spola inte ner crème fraichen - återvinn den istället" - Filmen informerar om att hushållsfett kan bli energi. Lämna överbliven crème fraiche i matavfallspåsen så blir den biogas och en del av kretsloppet

 

2019 Vår "Spola inte ner fett i avloppet" - Filmen informerar om att hushållsfett kan bli energi. Lämna in det till återvinningscentralen Istället för att spola ner det i avloppet.

 

2018 Höst "Spola ner vett" - Filmen informerar om att inte spola ner fel saker i toan

 

"Vem bryr sig?" - Filmen visar hur det går till att rena vattnet hos oss